YouMe Energi

Nu kan du støtte din foretrukne hjælpeorganisation, hver gang du tænder for kontakten.

Når den gode sag støttes, så er der rigtig mange, der både støtter med hjerte og pengepung. I dette tilfælde støtter du blot din forening med hjertet – økonomien tager vores partner Energi Nord sig af ..

YouMe Family har indgået et samarbejde med Energi Nord, som betyder, at energiselskabet giver din foretrukne organisation 1,5 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Derudover går 0,5 øre til YouMe Family og vores arbejde for at gøre verden lidt bedre. Uden at det koster dig ekstra!

Herefter bruger du blot strøm, som du plejer. Så støtter du din foretrukne organisation døgnet rundt. Du vælger selv hvilken ved at klikke på ovenstående link.

 

Spørgsmål og svar

Kan alle købe strøm via YouMe Energi?

Ja! Alle kan købe strøm via YouMe Energi. Vores partner Energi Nord kan levere strøm i hele Danmark.

 

Betaler jeg overpris for strømmen?

Nej, tværtimod! Det er Energi Nord, der betaler tilskuddet. Samtidig hører Energi Nord til blandt landets billigste leverandører af strøm.
Den aktuelle pris er vest for Storebælt 46,44 øre/kWh og øst for Storebælt 49,44 øre/kWh (inkl. moms og offentligt gebyr).

 

Hvorfor modtager jeg fortsat en regning fra mit netselskab?

Alle elforbrugere modtager én regning fra deres netselskab og én regning fra deres el-leverandør, når de køber strøm. Netselskabet er forpligtet til at opkræve afgifter for staten, ligesom afgifter til drift af elnettet også opkræves af netselskabet, og dette kan ikke ændres.

Har du flere spørgsmål, så kontakt os på support@youmeshopping.dk